Avui
hem tengut la visita d'en Toni Cerdà, el pare de n'Aitana i en
Jaume.
Ell,
com ja sabeu, és forner i ens ha contat mooooltes coses de la seva
feina.
Que
ell és la tercera generació de forners a la seva família perquè
el seu padrí i el seu pare ho varen ser també.
Que
els que tenen el seu propi negoci no tenen horari i ell sobretot té
molta feina a l'estiu.
Aquests treballadors se diuen autònoms.
Que
fa feina amb en Vicenç, que també és forner, amb na Norma,
n'Antònia, na Paula, n'Oti i a vegades na Mónica.
Que
tenen un forn mooolt gros que necessita una hora per encalentir-se i
dos més petits.
Que
el pa necessita tovar (per això li posen el llevat) i que tenen unes
geleres aposta per això.
Que
el producte estrella és la coca de patata.
Que
el seu pastís preferit és el palo de crema.
Que
quan fan coccarrois fan feina en cadena.
I
ens ha donat molts consell per quan cuinem!
I DESPRÉS HEM POGUT FER CRESPELLS DE XOCOLATA I ROBIOLS DE CREMA.
COMENÇAM PELS ROBIOLETS
QUINA TRAÇA!!!
I DESPRÉS CRESPELLS... AMB L'APRIMADOR "DE RETXES"...
QUINA GANA!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada